Armand "Armed" Medvik

Armand "Armed" Medvik

data, spill & design

Design

Jeg har brukt dagen på å sitte og designe litt for meg selv, det jeg har begynt med nå er såkalte 3d design men det er neimen meg ikke enkelt! Jeg har sett på en del videoer på nettet og forsøkt å gjøre det samme men det blir ikke akkurat det samme. Sjekk for eksempel ut denne videoen av en som driver med forskjellige 3d design, jeg har prøvd å følge noen av hans eksempler men det blir lissom ikke akkurat det samme. Men man lærer så lenge man prøver, kan ikke regne med å få det til første gangen. Jeg syntes jeg fikk til å tegne en planet i 3d, virket ikke helt som 3d til å begynne med men når jeg tok frem kameraet og filmet det så ble faktisk hele 3d effekt litt bedre. Kan nok hende at de ser bedre ut på video enn hva de gjør i virkeligheten, litt vanskeligere å skjule ting når man ser det i virkeligheten.

Drømmedesign?
Hva er drømmen å designe har jeg tenkt på flere ganger før, jeg burde jo egentlig utdannet meg til å bli en arkitekt men dessverre er det for seint nå. Den aller ypperste drømmen innen design må faktisk være å designe sitt eget hjem når jeg tenker etter. Tenk deg å bo i et hus som du har tegnet selv, et hus hvor du har tenkt igjennom hver eneste lille ting kanskje spesialdesignet etter dine behov og ønsker. Det ville vært min drøm. Da skulle jeg bygd et hus med masse utsikt, store vinduer og en stor fin uteplass til å nyte sommerdagene, gjerne med basseng og boblebad utendørs. Men først må jeg bare bli rik og det blir jeg nok ikke av å jobbe på fabrikk. Men det er jo i hvert fall lov å ha drømmer. Så skulle jeg gjerne hatt en dobbel eller trippel garasje så jeg kunne hatt en skikkelig plass jeg kunne stå å fikse på motorsykkel og bil i, hvem veit det kan ho hende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>