Armand "Armed" Medvik

Armand "Armed" Medvik

data, spill & design

For gammel?

Det hender jeg får høre at jeg er for gammel til å spille, men når er man egentlig for gammel til å spille? Hvor setter man grensen? Om man har hatt den interessen hele livet hvorfor skal man slutte med den bare fordi man er blitt eldre? For meg er å spille spill omtrent det samme som at noen leser en bok, jeg følger med historien på den samme måten eller kanskje til og med enda dypere da jeg får enda mer forhold til personene i boka når jeg kan se dem. Jeg skjønner selv at i en alder av 32 år så drar man ikke på lan party på TG i Hamar, men jeg er heller ikke imot å kunne ta med datamaskinen til en kompis å ha en fest hvor vi spiller og koser oss.

Know your roots!

Know your roots!

Det er faktis latterlig morsomt med litt alkohol innabords og prøve å spille mot venner mens vi sitter samlet. Noen synes kanskje det høres helt fjernt ut for et voksent menneske, men tro meg det er langt verre interesser man kan ha enn å spille data. Man skal tillate seg å være litt barnslig selv i voksen alder spør du meg, man skal ikke være redd for hva andre sier om alt, nå er jo data og spill blitt mer husvarmt enn hva det var før og det anses jo som underholdning på lik linje med filmindustrien. Men likevel føler jeg mange har fordommer mot oss som spiller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>