Armand "Armed" Medvik

Armand "Armed" Medvik

data, spill & design

Hei og velkommen!

Hei og velkommen til min blogg! Så hyggelig at akkurat du tok deg turen innom for å lese min blogg. Som nevnt tidligere så er mine aller største lidenskap data og spill så det vil være naturlig for meg å skrive en del om det, men frykt ikke! Jeg har også andre interesser samtidig som at det stadig skjer noe i livet som kanskje er verdt å skrive om, derfor tror jeg at bloggen likevel vil være variert.

Design
Design er også en hobby jeg har, jeg sitter ofte og tegner litt for meg selv på kveldene og kan designe alt mulig rart egentlig. Jeg veit ikke alltid om det jeg designer lar seg brukes rent praktisk eller om det blir litt mye fantasy ut av det, men jeg har det mye moro med å designe ting. Jeg har for eksempel designet om enkelte biler bare for moro, eller så har jeg også designet nye datamuser, Keyboards og Towers til datamaskinen. Jeg er på ingen måte profesjonell for da hadde jeg nok ikke jobbet i en fabrikk som jeg gjør til vanlig, men det er en veldig artig hobby å ha. Blant annet så har jeg designet et par tatoveringer som jeg vurderer å ta, problemet er bare at jeg er så nervøs for å ta noe som blir der for evig. Jeg har også designet båter, motorsykler og andre ting men dette er selvsagt bare som en hobby. Hadde for så vidt vært en stor drøm å kunne jobbet som designer. Tenkt deg å kunne sette preg på verden rundt deg ved hjelp av dine designs, det hadde virkelig vært noe det. Men jeg forblir nok på hobbystadiet selv om jeg selv mener noen av designene kunne vært noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>