Armand "Armed" Medvik

Armand "Armed" Medvik

data, spill & design

Om armed.no

Hei mitt navn er Armand og jeg har tenkt å lage en blogg om mitt liv, mine interesser og hva som skjer ellers. Her vil jeg prate om ting som opptar meg hvor jeg blant annet vil snakke en del om data, spill, design og eller andre ting som opptar meg i hverdagen. Spill er noe som har opptatt meg i veldig mange år, jeg er jo tross alt født i det man kaller spill generasjonen. Mange spesielt de som er litt eldre enn meg vil se på det som veldig merkelig at en på 32 år spiller data ennå, men sannheten er at det blir man aldri for gammel til. Siden jeg er født i en data generasjon så er det helt naturlig for meg å spille og det vil jeg nok gjøre helt til jeg blir så gammel at jeg ikke kan holde en håndkontroll eller taste på tastaturet. For meg er det å spille som å slippe unna virkeligheten en stund, drømme seg inn i en verden og glemme alt annet, akkurat som når andre leser en bok så får jeg det samme ut av å spille et spill.

Hvem passer bloggen for?
Bloggen passer for alle! Jeg peker meg ikke ut en spesifikk målgruppe, jeg er bare meg selv og føler jeg har en del å komme med når det gjelder det meste. Er du interessert i data og spill så er selvfølgelig dette bloggen for deg men jeg håper å ha mye mer å by på en bare det selv om jeg helt klart vil vektlegge min store lidenskap.

Hvem er Armand?
Jeg er en livsglad mann på 32 år og bor sammen med min forlovede og vår hund i et rekkehus en times tid sør for Oslo, jeg jobber på fabrikk og trives egentlig helt greit med det da jeg har kort vei til jobb, greit betalt og alt på stell. Jeg er forlovet og skal gifte meg sommeren 2017 etter planen og nyter livet virkelig for tiden. Håper bloggen vil være til god underholdning og info for dere, dette er hvert fall Armands blogg.