Armand "Armed" Medvik

Armand "Armed" Medvik

data, spill & design

Sverige!

I dag har jeg og Fredrik vært på harrytur til Sverige! Vi dro veldig tidlig så vi var i Sverige lenge før butikkene åpnet, det endte derfor med at vi satt utenfor og prøvde å ta en lur i bilen. Jeg har noe som heter hypoglykemi det vil si at jeg kan falle i blodsukker men jeg kan aldri bli høy. Etter lite søvn og lite mat så endte det som det måtte, jeg fikk lavt blodsukker og en såkalt føling, da syntes jeg synd på stakkars Fredrik! Da blir man irritert, dårlig og sint så mens vi ventet på at Burger King skulle åpne så fikk han høre det fordi han spurte meg om for mange ting, ja det skal ikke mer til! Etter å ha ventet en time utenfor så fant vi på å dra til Nordbysenteret for så å finne ut at Mc Donalds hadde jo hatt åpent lenge! Heldigvis veit Fredrik alt om hvordan jeg blir når jeg får føling så det gikk jo bra.

Smugling
Men foruten en dårlig start på turen så fikk vi i hvert fall smuglet en hel del, neida vi smuglet ikke da men det ble ganske så mye mat på oss! Det er ikke alt som er like billig i Sverige lenger som det var før, sånn for oss så tjener vi vel egentlig ikke noe spesielt på å dra til Sverige men vi får jo en tur ut av det. Først er det båten som koster 140 kroner hver vei pluss da bensin og mat der borte. Bare der skal man faktisk handle ganske mye for å tjene inn igjen, det gjør vi rett og slett ikke. Men så får man jo også en hel masse man vanligvis ellers ikke ville kjøpt som for eksempel masse biff, ferdig krydret taco kjøtt, caprisonne juice, brett på brett med Ramlösa og ikke minst den vanlige turen innom proteinbutikken for å kjøpe inn diverse proteinpulver, shakere, pre-workout pulver og andre godsaker. Det er jo litt rart å ha en proteinbutikk over en godtebutikk syns jeg, men man må jo en liten tur innom godterihylla også selv om man prøver å være sunn! Litt må man få lov til å leve, jeg har alltid en dag i uken hvor jeg kan spise godteri så jeg må jo fylle opp litt hjemme med det også. Det ble i hvert fall en fin tur og jeg fikk fylt opp fryseren med både biff og kylling så jeg har en god stund fremover. Proteinskapet som jeg kaller det har også blitt fylt opp så jeg slipper å tenke på det en stund fremover. Så da er det bare å kjøre på med trening og proteiner! Men først skal jeg gå igjennom godteposen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>